Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

eigenaar fortuna sittard

Fortuna Sittard ziet in Turkse televisietycoon ideale mede-eigenaar Als het aan Isitan Gün voorzitter en eigenaar van Fortuna Sittard ligt wordt de Turkse mediamagnaat. 13 mei 2021.

Julio Velazquez Volgt Ontslagen Sjors Ultee Op Bij Fortuna Sittard Eredivisie Ad Nl
Julio Velazquez Volgt Ontslagen Sjors Ultee Op Bij Fortuna Sittard Eredivisie Ad Nl

Archieffoto Hollandse Hoogte.

. Verenigde Staten Hoe Fortuna Sittard grootmachten aftroefde in strijd om Burak Yilmaz Dinsdag 21 juni 2022 om 2240 Yvo van Dorst Laatste update. Işıtan Gün is geboren in de. De speler die een zakenimperium heeft investeert in de club waar hij momenteel zelf actief is. Webshop Eigenaar Isitan Gün benadert Fortuna Sittard als Picasso 10 apr.

Gün stelde in gesprek met de Turkse krant Fanatik dat Fortuna Sittard de. Hij zou liever hebben dat alle clubs zich concentreren op het. De afgelopen jaren maakte Fortuna Sittard op zowel sportief als organisatorisch gebied enorme stappen. Hij is een correcte man die doet wat hij belooft en zegt Fabian van.

Fortuna Sittard Vanaf dag 1 is Folie Media een partner waar Fortuna Sittard ontzettend blij mee is. Journalist Zeki Uzundurukan rakelde zondagavond een opvallend gerucht op. Burak Yilmaz is mede-eigenaar van Fortuna Sittard. Het in 1999 afgeleverde stadion was de eerste zeven jaar in handen van Fortuna.

Wereldwijde gamegigant Azerion en Fortuna Sittard gaan samen de toekomst in. - De Limburger Na mislukte Fortuna-deal is Acun Ilicali nu eigenaar van Hull City Ilicali tweede van rechts bij een sportwedstrijd in Turkije. Özgür Işıtan Gün Ankara 7 december 1975 is een Turkse zakenman en sinds 2016 eigenaar van de Limburgse betaald voetbalclub Fortuna Sittard. De eigenaar van Fortuna Sittard Isitan Gün is trots op de prestaties van zijn club op de transfermarkt.

Fortuna Sittard gaat in zee met gamegigant Azerion. Fortuna Sittard -eigenaar Isitan Gün heeft het gerucht over de komst van Abdülkadir Ömür ontkracht. Het Amsterdamse internetbedrijf dat gespecialiseerd is in online gaming en advertentietechnologie. De Turkse clubredder in bezit van 85 procent van de aandelen wilde een belang van zestig.

Als het aan eigenaar Isitan Gün van Fortuna Sittard ligt dan wordt het seizoen in de eredivisie niet meer hervat. Ilicali was de beoogd opvolger van Gün als grootaandeelhouder van Fortuna. 2019 1400 uur Door Tom Knipping interview Van alle clubeigenaren die de afgelopen jaren. Isitan Gün eigenaar Fortuna Sittard Een Turkse econoom leidde Fortuna Sittard terug naar de eredivisie.

Nieuws - 13 mei 2021 - 1238 Azerion mede-eigenaar van Fortuna Sittard Gamebedrijf Azerion wordt mede-eigenaar van Fortuna Sittard na het stuklopen van de. Met prachtige sfeervideos en geweldige inzet zorgen Stefan en Mike. De CEO van Azerion Atilla Aytekin komt in de Raad van Commissarissen van de Sittardse club. Turkse tv-baas heeft miljoenen over voor 60 procent van Fortuna Sittard Overname 8 miljoen euro heeft de Turkse tv-ondernemer Acun Ilicali ervoor over om grootaandeelhouder.

Zo is de club in drie jaar tijd van twee FTEs naar 12 FTEs gegroeid. Het Nederlandse Azerion wordt mede-eigenaar van Fortuna Sittard door twintig procent van de aandelen over te nemen. De aandelen van voorzitter Isitan Gün gaan van 85 naar 65 procent. Het Amsterdamse internetbedrijf wordt mede-eigenaar van de Limburgse eredivisionist door twintig procent van.

Het Fortuna-stadion is voor de derde maal in zijn geschiedenis van eigenaar veranderd.

Fortuna Sittard Gekocht Door Turkse Investeerder
Fortuna Sittard Gekocht Door Turkse Investeerder
Instagram Pagina Fortuna Sittard Ontploft Na Oproep Turkse Presentator Rtl Nieuws
Instagram Pagina Fortuna Sittard Ontploft Na Oproep Turkse Presentator Rtl Nieuws
Fortuna Eigenaar Oneens Met Td Tegen Die Mentaliteit Soccernews Nl
Fortuna Eigenaar Oneens Met Td Tegen Die Mentaliteit Soccernews Nl
Fortuna Sittard Ziet In Turkse Televisietycoon Ideale Mede Eigenaar
Fortuna Sittard Ziet In Turkse Televisietycoon Ideale Mede Eigenaar
Gamegigant Azerion Wordt Mede Eigenaar Van Fortuna Sittard Planetzone
Gamegigant Azerion Wordt Mede Eigenaar Van Fortuna Sittard Planetzone

Posting Komentar untuk "eigenaar fortuna sittard"